2019-06-05 05:02:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kisebb emésztési probléma jelentkezhet önnél

Napi horoszkóp június 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája, a Mars a Holddal együttáll, ezért ma otthon érzelmeit felzaklató és bosszúságot okozó helyzetekkel találhatja magát szemben, amik próbára teszik az idegeit! Az akadályokat és a család nyomását figyelmen kívül kellene hagynia...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon a Mars sok energiával látja el önt. Előfordulhat, hogy a testvérei vagy rokonai túlságosan rámenősen próbálnak elérni önnél valamit. Ne engedjen a nyomásnak!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars ma a második sorsterületét látogatja meg. Ez arra utal, hogy bár sok a bevétele, rosszul kezeli a pénzt, emiatt végül hiány is mutatkozhat a költségvetésében.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr belépett ma az ön jegyébe, ez felerősíti a képzelőerejét, és biztosítja a mélyebb megértés képességét. Egyértelmű és világos információt akar kapni a közvetlen környezetéből, különben könnyen bedühödik, és nem lesz hajlandó senki elől meghátrálni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A tizenkettedik sorsterületén áthaladó Mars miatt ön ma végsőkig feszítheti a húrt a másokkal való viszonyában, emberi kapcsolataiban ilyenkor könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések. Cselekedeteit tudatalatti érzelmi kitörések tarkíthatják.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars az ön tizenegyedik sorsterületén tartózkodik, emiatt ma sok minden el tud érni. Élénk, érzelmekkel teli vitatkozásban lehet része, ha okosan érvel, ön kerülhet ki győztesen.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma közéleti sikerekben, a hírnév elérésében lehet része. Elképzelhető, hogy le kell győznie kisebb akadályokat a hivatása területén, de egy kis küzdelem mindig jól jön. Sikereit elsősorban kezdeményezőkészségének és bátorságának köszönheti, energiáit ma hajlandó a mások érdekében hasznosítani.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars hatalmas belső erőt és eltántoríthatatlan hitet biztosít ma az ön számára. Sikert érhet el minden területen!

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön kissé rámenősnek bizonyul az üzleti életben, vagy másoknál képes vitát provokálni. Hajlamos lehet ugyanis az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Legyen óvatos, szemsérülések is előfordulhatnak a mai napon, mert a Mars és a Hold az ön nyolcadik sorsterületén tartózkodik.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha egyedülálló, akkor most különösen érzi a vágyat egy társra. Túlságosan ingerlékenyen viselkedik, emiatt vitákra lehet számítani a feletteseivel, munkatársaival.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kisebb emésztési probléma jelentkezhet önnél, a hatodik sorsterületén három bolygó is átvonulóban van a Rák jegyében, ami az emésztőrendszerért felelős az orvosi asztrológia szerint.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ötödik életterületén átvonuló Mars hatalmas érzelmi megnyilvánulásokra készteti, nagy erőt és hevességet ad vágyainak, partnere nem kis örömére. Ez a bolygóállás fokozza a hit erejét és a művészeti képzelőerőt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: